Šviesos erdvė

Full Version: Tikėjimo galia - kaip išsiugdyti tinkamus įpročius
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[HEADING=3]Štai trys būdai, kaip išsiugdyti ir sustiprinti tikėjimo galią:[/HEADING]
1. Mąstykite pozityviai, negalvokite apie nesėkmes. Kad ir kur bebūtumėte - darbe, namuose - negatyvų mąstymą pakeiskite teigiamu. Susidūrę su sunkia situacija, tarkite sau: "Aš nugalėsiu". Konkuruodami su kitu žmogumi, galvokite: "Aš su juo lygus ar net geresnis". Atsiradus gerai progai, mintyse pakartokite: "Aš galiu tai padaryti". Niekada nesakykite sau žodžio "negaliu". Pozityvus mąstymas skatina kurti planus, padėsiančius siekti sėkmės. Negatyvus mąstymas generuoja mintis, vedančias į nesėkmes.

2. Nuolatos priminkite sau, jog esate geresni, negu iki šiol apie save galvojote. Sėkmės lydimi žmonės nėra ypatingi, jie - ne antžmogiai, o sėkmė - toli gražu ne mistika. Tačiau sėkmė ir ne atsitiktinumo ar laimės dalykas. Sėkmė lydi paprastus žmones, kurie patikėjo savimi ir savo galimybėmis, savo veiksmais. Todėl niekada - niekada! - nepasiduokite už menkus pinigus.

3. Karštai tikėkite. Jūsų sėkmės dydį lemia jūsų tikėjimo intensyvumas. Užsibrėžkite mažus tikslus ir sulauksite menkų pasiekimų. Užsibrėžkite didelius tikslu, ir jūsų pasiekimai bus įspūdingi. Taip pat atminkite: didingos idėjos ir dideli tikslai dažniausiai būna daug lengviau įgyvendinami negu smulkios idėjos ir menki planai.

David J. Schwartz - Plataus mąstymo jėga