Šviesos erdvė

Full Version: Laimės meditacija
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Stipriai valanti blogą karmą kaip susikaupusias negales, ligas, problemas, baimes, sunkumus, depresijas ir t.t.
Laimės linkėjimo meditacija:
  1. trukmė bent 30min (palankiausia ryte ar vakare prieš einant miegoti)
  2. patalpa švari, pravėdinta, žvakė uždegta, gali būti malonus smilkalas, bet nebūtinai, galite aktoriuką pasidarytiSmile
  3. sėdėti tiesiu stuburu prieš altorių ant žemės ar kiedės, kryptis į rytus palankiausia
  4. muzika meditacinė ar šventos giesmės, nebūtina, bet kažkurios mantros labai veria širdį, 6čakrą…
  5. pasėdėt pradžioj ramybėj, sudėt rankas kaip maldai širdies lygyje (veria šią čakrą, meilės atjautos duoda), pasimelsk Dievui, jei moki
    ši meditacija valo blogą karmą, kuri susikaupusi kaip negalios, ligos, blogi santykiai, baimės, depresija, todel stebekite, kas darosi širdies plote… gali degti, dilgčioti, pulsuoti, spausti, jei jausitės labai blogai, baikite, kitą dieną tęskite toliau.
  6. sakykit: AŠ VISIEMS LINKIU LAIMĖS
  7. AŠ LINKIU ___vardas___laimės (pvz aš linkiu onutei laimės)
  8. PRAŠAU___vardas___ATLEISK MAN
  9. AŠ ATLEIDŽIU___vardas___
    Kartoti po keletą kartų (bent po10kartų, po5min), ištikro tiek kiek norisi, kol atlaisvėja, bėga ašaros – valosi…
  10. vėl formulė: AŠ LINKIU VISIEMS LAIMĖS
  11. padėka Dievui, angelam kad tau padeda, nusilenk iki žemės
    Apsivalymo požymiai - ašaros, lengvumo jausmas, palaiminga džiugi būsenaSmile
Sėkmės
Pageidautina sąlyga yra, kad jums niekas netrukdytų bent 30 min. Meditaciją galima atlikti bet kada, bet palankiausia ką tik atsikėlus ryte ir prieš einant miegoti vakare.
  • Atsisėskite patogiai. Svarbiausias momentas - stuburas turi būti kiek imanoma tiesus.
  • Galite paleisti meditacinę muziką, arba šventas giesmes. Bet muziką leiskite negarsiai - tik kaip foną. Arba tegul būna tyla. Galite uždegti smilkalą, žvakę, arba silpną šviesą.
  • Taigi, jei viską paruošėte, truputi pasėdėkite ramybėje (apie 30 arba 60 sekundžių) ir susitelkite i širdies plotą.
  • Po to sakykite tokia formulę: "Aš visiems linkiu laimės". Čia linkėkite visiems kuriuos mylite ir kurie jus myli: visiems žmonėms, gyvunams, paukščiams ir taip toliau... Įsivaizduokite, kad pradedate švytėti kaip Saulė (turi pasijusti jausmas, o ypac laimės jausmas).
  • Arba linkėkite laimės konkrečiam žmogui, pvz.: aš linkiu laimės Elenai.
  • Kartokite tyliai, kaip sau sakytumėte arba mintyse. Pasirinkite, kaip patogiau.
  • Meditaciją atlikite ryte 5 min. ir vakare prieš miegą 5 min. Tačiau jei norėsis daugiau, tai ne ilgiau 15 min.
[HEADING=2][/HEADING]