Rate Thread
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šambala
.. .Šambala. kas tai? ..realybe ar mitas?..
[attachment=0]

Quote:"Ieškant dievų miesto" E.R. Muldashev
1999 m. rugpjūčio 22 d., kai mes - tibetiečių ekspedicija "Dievų miesto beieškant" - atskridome į Nepalo sostinę Katmandu, iškart oro uoste mane apėmė liūdesio jausmas. Tas jausmas buvo toks akivaizdus, kad negalėjau jo ignoruoti. Mano sieloje kažkas vyko. Mano siela norėjo kažko, kas man nepasiekiama. Ko? Nežinojau.
Būdamas mokslininkas supratau, kad palyginus prieš ekspediciją gautus faktus galima teigti, jog esame teisingame kelyje ir turėtume rasti Dievų miestą. Papurtęs galvą, atitraukiau dėmesį nuo jausmų ir dar kartą mintyse persvarsčiau visus faktus, teigiančius, kad Dievų miestas tikrai turėtų būti Tibete, šventojo Kailaso kalno rajone.

Bet mes rasime Dievų miestą! Suraskime jį! O ten - Vara, kur buvo perklonuotas žmogus, tai yra ... tu ir aš. Galbūt rasime duris, vedančias į Varos požemius! O gal pamatysime Šambalos, kurios centras Žemėje, pagal visus skaičiavimus, turėtų būti Dievų miestas, ženklus! - Šnabždėdamas sau tariau teigiamai.
Knyga rusų kalba - [URL="http://www.universalinternetlibrary.ru/book/muldashev5/1.shtml"]Предисловие автора - "В поисках Города Богов. Том 3. В объятиях Шамбалы"[/URL]

[attachment=0]
[attachment=0]

Attached Files
.jpg   lchasa.jpg (Size: 81.56 KB / Downloads: 4)
.jpg   kunlun3.jpg (Size: 49.32 KB / Downloads: 4)
.jpg   shambala.jpg (Size: 105.32 KB / Downloads: 4)
Reply

Forum Jump:

Recently Browsing 1 Guest(s)