Rate Thread
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ryžtas veikti
[attachment=0]Deklaravimas
Jei jums ko nors reikia, neeikvokite energijos dvejonėms.
Tiesiog eikite ir pasiimkite tai, kas jūsų, lyg būtumėte gavę pranešimą apie siuntinį. Reikia ne svarstyti, o išlaikyti ketinimą. Jei šiuo metu jums reikia autobuso, vietos automobiliui, pirkinio, pažymėjimo, egzamino, pokalbio, sutikimo – bet ko, - ne galvokite, o tiesiog eikite ir gaukite. Atmeskite visus mąstymus: ar tai įmanoma, kaip, iš kur gauti ir t.t. Atsikratykite nerimo, noro ir vilties, palikite tik ramų pasitikėjimą savo jėgomis. Pajuskite šią ketinimo gauti, tai, kas jūsų, be jokių sąlygų ir samprotavimų, būsena. Pavyzdžiui: aš nespėlioju, ar suspėsiu, ar atvažiuos autobusas, kiek man teks laukti...- aš tiesiog einu į stotelę ir žinau, kad autobusas tuoj atvažiuos. Tegul ši būsena jūsų niekur neapleidžia.

Paaiškinimas

Paprastai kai staiga kyla koks nors noras, galvoje įsijungia analizatorius: pavyks ar ne? Reikia atsikratyti šio žalingo įpročio. Norai neišsipildo, svajonės nebūna įgyvendinamos – realizuojamas tik ketinimas. Realizavimą nulemia ne pats noras, o nusiteikimas pasiekti patį tikslą. Ketinimas – tai ne pastanga, o ramus susikaupimas ir ryžtas. Jei jūs abejojate ar bijote, pasaulis kaip veidrodis atspindės šią jūsų būseną, ir dėl to jums tikrai nepavyks. Kad ir ką darytumėte – darykite tai ryžtingai. Žinoma, visada yra nesėkmės tikimybė. Bet sėkmės galimybės daugsyk padidėja, jei jūs nedvejojate. Ką prarasite, atsisakydami abejonių? Pavyks – gerai, o jei nepasiseks – maža bėda. Atrama yra ketinimo koordinavimo principas: jei pažiūrėti neigiamą įvyki laikysime teigiamu, tai viskas taip ir bus. Kai jūs sąmoningai kontroliuojate savo ryžtą veikti, galite manyti, kad valdote sėkmę.

Attached Files
.jpg   I-Can-I-Will-1024x853-4191074957.jpg (Size: 62.27 KB / Downloads: 1)
Reply

Forum Jump:

Recently Browsing 2 Guest(s)