Rate Thread
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reidzi Ho
Reidzi ho

Atliekama stovint arba sėdint. Kojos pečių plotyje. Įkvėpimas, iškvėpimas “ha-a“, dėmesys tendene, stebėkite Ki kvėpavimą, po to įsišaknykite, pajuskite ryšį su Žeme, pakelkite energiją į pilvo apačią, susitelkite į erdvę tarp bambos, kryžkaulio, stuburgalio ir pajuskite ten vis augančią šilumą arba sutirštėjusią energijos sankaupą. Po to sudėkite rankas į Gassho ties širdimi ir pajuskite kaip energija kyla iš apačios ir užpildo širdies plotą. Pakelkite rankas į viršų ir priimkite energiją iš Dvasinio šaltinio. Vėl nuleiskite rankas į Gassho, nusišypsokite savo širdžiai, pajuskite jos atsakymą, po to pakelkite sudėtas rankas iki “trečios akies” lygio ir pajuskite, kaip teka Reiki per delnus. Sau pasakykite: “Energija, vesk mano rankas ten, kur reikia gydyti”. Pabūkite keletą sekundžių ramioje būsenoje ir jūsų rankos pačios pradės judėti. Kairę ranką palikite kaip anteną delnu į viršų, lengvai per alkūnę sulenkite, o dešinei leiskite “skristi” ten kur jai norisi. Svarbiausia – jūs turite būti susitelkęs į tendeną, atpalaidavę savo sąmonę. Tada ranka pradės jausti impulsą iš tendeno, ir lengvai ras vietą, reikalaujančią gydymo, nusileisdama ant jos tarytum paukštelis. Po to jūs galite paleisti skrydžiui ir kairę ranką - ji taip pat ras savo vietą. Vėliau rankas galima atitraukti ir plaukti aura, energetinių centrų lygyje, užpildant juos energija.
Kiekvienam praktikuojančiam Reidzi vyksta skirtingai. Šią techniką reikia naudoti tiek laiko, kiek reikia jūsų organizmui. Rankos pačios sustos ir nusileis. Po to atsisėskite arba atsigulkite, keletą minučių atsipalaidavę stebėkite savo būseną. Paprastai tai būna maloni ramybė. Kai jūs įsisavinsite Reidzi techniką, ji jums taps geru draugu. Reidzi padės jums subalansuoti kūną, mintis, emocijas, atneš aiškumą ir ramybę jūsų gyvenime.

Reidzi pacientui
Atsistokite iš šono sėdinčiam pacientui (arba atsisėskite priešais jį ant kėdės). Atlikite tą pačią meditaciją, kurią darėte viršuje. Tiktai dabar, jūsų delnams liečiant kaktą, pasakykite tokius žodžius: „Energija, vesk mano rankas ten, kur reikia, su intencija gydyti pacientą (vardas)“. Jūsų rankos lėtai atsitraukia nuo veido. Kairė – antena, dešinė - darbinė. Jūsų akys pusiau užmerktos, jūs meditacinėje būsenoje, panirę į apatinį dantjanį – intuityvaus žinojimo centrą.
Kai dešinė ranka nusileis, paleiskite į darbą kairę ranką ir įsiklausykite į energijos postūmius (jie tiesiog prašosi rankos). Jūs neveikiate valdomi savo proto, jus valdo intuityvus centras. Rankos gali dirbti ir su kūnu, ir su aura. Kai reikia seansą baigti, rankos padarys tai pačios - laisvai nusileisdamos šalia jūsų kūno.
Pabaigę seansą, sudėkite rankas į Gassho, padėkokite Reiki, pacientui ir sau (mintyse).
Praktikuojant Reidzi, jūsų sensityvūs gebėjimai vystysis, ir jūs pajusite ne tik gydantį Reidzi poveikį, bet tuo pačiu prasiplės jūsų gebėjimas panaudoti Reiki energiją. Sudėjus rankas ties kakta, galima sakyti, pvz.: “Aš prašau subalansuoti visus mano kūnus”, “Aš prašau Reiki išgydyti mano emocinį kūną” ir t.t.
Reply

Forum Jump:

Recently Browsing 3 Guest(s)