Rate Thread
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ar Jūs sau LEIDŽIATE uždirbti TIEK KIEK NORITE?
[IMG alt="images"]https://sviesoserdve.lt/uploads/default/original/1X/cd49c71de04cfdd5de490dedc6c295d555909ff7.jpeg[/IMG]

Ar dažnai atkreipiate dėmesį, kodėl vieniems mūsų norams lemta išsipildyti, o kitiems, kad ir kaip besistengtume visada atsiras kliūčių? Kur čia paslaptis? Karma? Nepalankų planetų išsidėstymai? Prakeikimai? Ne… nors tai ir gali turėti poveikį, bet ne čia yra ESMĖ… O ji labai paprasta… daug metų tyrinėju praktiškai savo gyvenime kaip veikia traukos dėsnis, kaip gauti tai ko nori, arba dar dažniau gauti tai ko nenoriSmile) … Ir priėjau prie išvados, kad esminė sąlyga norų išsipildymui yra LEIDIMAS. Kalbu apie tikėjimą, apie savo savivertės pojūtį, kad esi vertas to dalyko, kurio trokšti. Mes VISADA į savo gyvenimą pritraukiame tik tai, ko esame VERTI. Darbas su įsitikinimais, su iš vaikystės įdiegtomis vertybėmis, kiek ir ko esame verti turėti savo gyvenime yra RAKTAS į manifestacijos pasaulį.
Pamenu kažkada mano atlygis už darbą buvo apie tūkstantį litų, viduje nesijaučiau vertas gauti daugiau, nors kiti tame pačiame sektoriuje dirbantys ir du, tris kartus daugiau galėjo uždirbti tuo metu. Taip dirbau, kol viduje neatėjo POJŪTIS, kad ir aš esu vertas gauti daugiau - kodėl man neuždirbus kitą mėnesį 2000lt? Su tokiomis mintimis ėjau kasdien į darbą, ir netrukus gavau pelningesnius užsakymus, ko pasekoje uždirbau ir net viršijau suplanuotą atlyginimą. Tačiau tai dar buvo MOMENTINIS epizodas, kad ir tikslas buvo pasiektas, bet BŪSENA ir savivertė nebuvo užfiksuota mano sąmonėje. Ko pasekoje vėl buvo nuosmukis prie “įprasto” atlyginimo. .
Tokių, ar panašių pavyzdžių galima rasti turbūt kiekvieno gyvenime, ir visai nesvarbu kokia tai bus tema - pinigai, santykiai, sveikata ar kiti materialūs dalykai.

Ar Jūs sau LEIDŽIATE uždirbti TIEK KIEK NORITE? Ar LEIDŽIATE turėti santykius, kokių esate verti?

Padiskutuokim [IMG alt="Confusedlight_smile:"]https://sviesoserdve.lt/images/emoji/facebook_messenger/slight_smile.png?v=12[/IMG]
Reply

Forum Jump:

Recently Browsing 2 Guest(s)