Rate Thread
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reiki ir afirmacijos
Mes esame gyvi, nes ki arba gyvybės energija teka per mus ir ją nukreipia įgimtas kūno organų ir audinių intelektas. Tokiu atveju jis vadinamas genki, kuris reiškia originalų ki arba sveiką ki. Kai žmogus yra jaunas, sveikatą dažniausiai valdo genki. Tačiau ki įtakoja mūsų mintys ir jausmai, o kai vaiko protas vystosi, jų veikimą ki daro vis sudėtingesnis mąstymo procesų pobūdis. Jei žmogus turi teigiamų sveikų minčių, sveikata bus sustiprinta, bet jei bus neigiamų, nesveikų minčių, išsivystys byoki arba nesveika ki. Byoki paveiks įvairius kūno organus ir audinius, sumažindamas jų funkciją ir sukeldamas disbalansą bei silpnumą jūsų sveikatai. Jei byoki išlieka, tai gali sukelti ligą. Šis procesas yra daugumos sveikatos problemų priežastis.

Byoki atsiradimas taip pat gali sukelti disfunkciją kitose gyvenimo srityse. Tai gali turėti neigiamos įtakos mūsų santykiams, karjerai, gebėjimui mokytis ir džiaugtis savimi bei gebėjimui spręsti problemas, siekti tikslų ir būti laimingiems bei sėkmingiems.

Reiki yra gyvenimo energija, kuriai vadovauja aukštesnė sąmonė. Ji gydo įtekėdamas į žmogaus energetinį lauką, nustatydama byoki sritis ir priversdama juos išsklaidyti ir pakeisti genki. Tokiu būdu Reiki gali būti naudojama tobulinti ir išgydyti bet kurią gyvenimo sritį, kuri yra pažeista.

Metodas, padedantis Reiki būti dar efektyvesniai, yra teigiamų afirmacijų naudojimas. Kadangi mintys veikia ki, teigiama afirmacija sustiprins sveikos ki susidarymą. Kai afirmacija bus sukurta naudojant logiką ir intuiciją papildomai suteikiant ir Reiki, tai bus labai veiksminga priemonė greitai pakeičianti bet kokią nesveiką situaciją.

[B]Procesas[/B]
Toliau pateikiamas būdas sukurti galingą gydomąjį atsaką į bet kokią ligą ar būklę. Jis taip pat gali būti naudojamas bet kokiai gyvenimo sričiai išgydyti ir pagerinti bei tikslams pasiekti. Kadangi Reiki dalyvauja, jis visada duos sveiką teigiamą rezultatą.

1. Nupieškite Reiki simbolius ant savo delnų, jei esate inicijuoti į antrą pakopą.
  2. Pasakykite maldą, prašydami, kad aukščiausiasisgydymo šaltinis būtų su jumis, kad palengvintų šį procesą. Dėkokite už visą pagalbą, kurią gausite.
  3. Pasirinkite problemą, ligą ar gyvenimo sritį, kurią norite išgydyti. Išsąmiai apibūdinkite ją užsirašydami ant popieriaus.
  4. Suformuokite pozityvią afirmaciją, ko tikitės pasiekti. Norint tai padaryti, pasakykite maldą, prašydami pagalbos jūsų logikos ir intuicijos suformuoti aukščiausios išminties harmoningą afirmaciją. Paprastai pati galingiausia afirmaciją yra ta, kuri yra priešinga jūsų nenorimoms sąlygoms. Pavyzdžiui, jei ieškojote darbo ir negalėjote jo rasti, priešinga šiai patirčiai afirmacija gali būti tokia: „Aš dabar lengvai ir greitai randu darbą“. Jei tai liga ar sveikatos būklė, atsižvelgiant į ligos tipą ir būklę, galite naudoti panašią afirmaciją: „Mano kepenys yra visiškai sveikos ir alsuoja gyvybe“. Arba „Mano širdis yra tokia stipri, sveika ir gyvybinga, kaip tada, kai man buvo 18 metų“. Arba „Dabar kiekviena mano kūno dalis yra gyvybiškai sveika“. Jei tai yra jūsų gyvenimo tikslas, jums bus naudinga afirmacijai naudoti panašius teiginius: „Aš lengvai pasiekiu savo tikslą Dievo (arba Reiki, ar Visatos ar bet kurio panašaus termino, kuris jums patogus) meile ir malone. Arba „Kiekvieną mano gyvenimo sritį visiškai veda Dievo meilė ir malonė“.
  5. Dabar pagalvokite apie savo problemą ir paprašykite, kad jus nukreiptų į savo kūno ar energijos lauko sritį, kur yra byoki, sukelianti problemą, sunkumus ar nepageidaujamą būklę. Ši sritis gali būti ne ten, kur egzistuoja fiziniai simptomai, todėl svarbu apeiti savo logiką ir leisti intuicijai vadovauti. Vienas iš būdų rasti byoki yra pastebėti, ar jaučiate stresą ar nemalonius jausmus savo kūno srityje, kai pagalvojate apie savo problemą, nes byoki sukels šiuos jausmus.
  6. Suformulavę afirmaciją ir atradę, kurioje vietoje yra byoki jūs pasiruošę pradėti. Nupieškite Reiki simbolius ant savo rankų, o ypač antrąjį simbolį. Tuomet uždėkite rankas ant byoki vietos ir leiskite tekėti energijai 10-15 minučių vis vizualizuodami antrąjį simbolį.
  7. Kartokite tai kasdien, o dar geriau kelis kartus per dieną jei yra galimybė. Šiais veiksmais jūs pašalinsite byoki, kuri sukėlė nepageidaujamas sąlygas ir pakeisite tai su sveika, teigiama ki, kuri pritrauks sveikatą jums ir jūsų gyvenimui.
Tai yra galinga technika, kuri greitai sukels gydymą ir teigiamus pokyčius jūsų gyvenime. Naudokite ją sau ar su savo Reiki klientais ir būsite maloniai nustebinti rezultatais! Gyvenimas yra pokyčių procesas, kuris gali būti nukreiptas į jūsų gyvenimo tobulinimą. Išsigydydami prisidėsite prie teigiamos planetos transformacijos, kuri veda prie taikos Žemėje. Tegul jus giliai palaimins išmintingas gydymo įgūdžių naudojimas.
Reply

Messages In This Thread
RE: Reiki ir afirmacijos - by Linas - 09-23-2023, 06:03 PM

Forum Jump:

Recently Browsing 2 Guest(s)