Rate Thread
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ypatingi sapnai - ką jie mums perduoda
Dar vienas sapnas…
Dar vienas sapnas sapnuotas prieš keletą mėnesių. Išeinu iš kažkokio pastato lyg ligoninė, lyg gydykla į lauką ir ten kur beeičiau esu puolama žmonių zombių, tada grįžtu atgal slėptis į tą pastatą. Išeinu ir vėl tas pats ir taip kelis kartus. Žiauriai baisu. Tada sapne suvokiu, kad jeigu noriu patekti į kitą erdvę, kur nebūčiau puolama, kur nebūtų tų zombių, besielių žmonių, turiu rasti kitas duris. Randu kitas duris ir išeinu pro jas. Mane užpuola mama su dviem vaikais, vyresnis sūnus protiškai neįgalus. Man baisu. Ta mama sako: apkabink jį, jis taip seniai laukia meilės. Aš akimirksniu apsisprendžiu, nugaliu baimę ir apkabinu jį ir pabučiuoju į petį. Jo sesuo man rodo ranka į gretimą gatvę ir sako: pažiūrėk ten. Toje ryškiai apšviestoje gatvėje eina kažkoks dvasinis mokytojas, labai panašus į Archangelą ar Pakylėtąji mokytoją, aplink jo galvą spindi pusantro metro dydžio šviesos aureolė. Jis moja man ranka ir sako: Dabar tu gali eiti šita šviesos gatve. Esmė ta, kad sapne aš pasirinkau veikti ne iš baimės, o iš meilės.
Reply

Messages In This Thread
RE: Ypatingi sapnai - ką jie mums perduoda - by Soulja - 09-23-2023, 07:37 PM

Forum Jump:

Recently Browsing 1 Guest(s)