Rate Thread
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meilė sau
Deklaravimas
Jei jūs savęs nemylite, tai ir jūsų niekas nepamils. Negana to, jūs būsite nelaimingi. Bet koks sielos ir proto konfliktas neigiamai atsiliepia išorei ir būdui. Atitinkamai ir jūsų pasaulio sluoksnis įgauna vis niūresnių spalvų. Pirmiausia reikia mylėti save, o jau tada domėtis kitų privalumais. Jūs turite suprasti, kad švytuoklės jus verčia išduoti save – nusigręžti nuo savo sielos ir laikytis jų sukurtos taisyklės: „Jie yra geresni už tave, todėl elkis taip kaip jie, tapk panašus į juos, sėdėk matricoje, būk sraigtelis. „ Iš tikrųjų jūs - unikalus. Atsigręžkite į save, priimkite save tokį, koks esate, leiskite sau būti savimi, pasinaudokite savo teise būti teisiu. Tada bus kuo didžiuotis ir už ką save gerbti.

Aiškinimas
Jeigu žmogus toli nuėjo, vaikydamasis svetimų standartų, jam nebus lengva pamilti save. „Kaip aš galiu pamilti save, jei aš pats sau nepatinku!“ Tai gryniausias perteklinis potencialas, atsiradęs dėl pernelyg didelio vidinio ir išorinio reikšmingumo. Išorinis reikšmingumas pasireiškia tada, kai kažkieno nustatytas etalonas man atrodo esąs tobulas ir siektinas. Ar ne per daug mes gerai vertiname svetimus privalumus? Jei norite pamilti save, atmeskite išorinį reikšmingumą ir nustokite garbinti stabus. Kas jums trukdo patiems kurti savo standartus? Verčiau tegul kiti vaikosi jūsiškių. Atmeskite vidinį reikšmingumą ir atsipalaiduokite. Leiskite sau turėti trūkumų, atkreipkite dėmesį į savo privalumus ir išskirtinumus.
Reply

Messages In This Thread
RE: Meilė sau - by Linas - 01-12-2024, 04:30 PM

Forum Jump:

Recently Browsing 2 Guest(s)