Rate Thread
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robert Adams
[attachment=0]
Nuolatinė savistaba į penkis punktus.

1. Šis pasaulis yra sapnas, toks pat kokį aš sapnuoju kas naktį. Viskas šiame pasaulyje yra karmiška. Niekas nėra tikra. Todėl, aš daugiau niekada neleisiu šiam pasauliui diktuoti man kas yra teisinga, o kas klaidinga, kas yra gerai, o kas blogai.
  2. Mano prigimtis yra dieviška. Aš neesu šis kūnas ar šis pasaulis, ir neturiu nieko bendra nei su šiuo pasauliu nei su šiuo kūnu. Kūnas gyvena pagal savo karmą, jis pats pasirūpina savimi ir daro viską, kas jam priklauso. Jis visiškai neturi nieko bendro su manimi.
  3. Viskas ką stebiu šiame pasaulyje esu tik aš, ir niekas kitas. Kur bežiūrėčiau visur matau tik save. Kad ir į ką įsitraukčiau, ten esu tik aš.
  4. Norint peržengti šio pasaulio rėmus ir tapti visiškai laisvu, aš kažkokiu būdu turiu nubusti iš šio mirtingo sapno. Tai pasiekti aš galiu tapdamas neteisiančiu, taikiu, savo viduje, stebinčiu šį pasaulį lyg vaizdą kino filme. Aš žinau, kad šie dalykai ir šio ar bet kurio kito pasaulio dalykai nedaro man jokio poveikio.
  5. Aš esu visos egzistencijos substratas. Aš esu ekranas, kuriame yra rodomas filmas. Aš esu filmo režisierius ir prodiuseris. Aš taip pat esu ir aktorius. Aš užimu visas roles. Nepaisant to, aš daugiau niekada nebūsiu suklaidintas vaizdu ar ekranu. Jūs turėtumėte apmąstyti šiuos dalykus kiekvieną rytą vos tik prabudus. Tapkite sąmoningi.

Vasario 25d. 1993 metai

Attached Files
.jpg   IMG-20221204-112632-406.jpg (Size: 127.08 KB / Downloads: 1)
Reply

Messages In This Thread
RE: Robert Adams - by Linas - 09-23-2023, 03:12 PM
RE: Robert Adams - by Linas - 09-23-2023, 03:13 PM

Forum Jump:

Recently Browsing 4 Guest(s)