Rate Thread
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Afirmacijos hipertonijai gydyti
Aš viduje juntu gilią dvasinę ramybę. Visos praeities problemos ir išgyvenimai jau praeityje. Aš užpildau savąjį pasaulį džiaugsmu, meile ir ramybe. Aš esu savo gyvenimo šeimininkas ir tvarkau jį taip kaip man tinka.

Aš priimu aplinkinį pasaulį tokį koks jis yra. Aš priimu žmones tokius kokie jie yra. Aš priimu save tokį koks esu. Man savyje viskas patinka. Aš esu vertas meilės.

Aš įsileidžiu džiaugsmą į savo gyvenimą, į savo kūną, į savo kraujotakos sistemą. Su kiekvienu širdies dūžiu, džiaugsmas, meilė ir harmonija, kartu su krauju pasklinda po visą mano kūną.

Žemė dangus, saulė, oras, visos gamtos stichijos maitina mano kūną galinga, šviesia džiaugsminga energija. Aš esu sklidinas tos gydančios energijos, kuri subalansuoja visus mano organus, kraujagysles ir mano kraujo spaudimą. Mano kraujagyslės – sveikos, mano kraujospūdis normalus kaip pas jauną sveiką žmogų.

Aš įvykdau visas savo užduotis ir lengvai randu išeitį iš bet kokios situacijos, visur ir visada aš randu priežastį džiaugtis ir mėgautis gyvenimu.
Reply

Forum Jump:

Recently Browsing 3 Guest(s)